Bylem dzisiaj w BMW po pare pierdolek, obejrzalem sobie i posiedzialem w 5 GT i X1 23d ... szkoda ze nie wytrzmali naporu i spierdolili te auta na koreanska modle, ciekawe czy to rynek US wymogl bo jakos nie widze innego wyjscia
Nie no E90 jeszcze jakos wyglada szczegolnie w touringu i M3, zawieszeniowo i silnikowo to jest jednak mile-stone od mojej-ostatniej-ladnej-E46
Opuscili sie troche z jakoscia wnetrz w e90 e60, teraz znowu zrobili zajebisty srodek ale z zewnatrz dojebali total minus ... nie wiem i nie chce wiedziec jak bedzie wygladac nowa 5 jezeli GT jest tak ohydne.
Auto: jaszczomp Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 11245 Skąd: Wielki Kac
Wysłany: 5 Marzec 2010
jest tego taka wada że jak dzisiaj wsiadłem do x5 to se ku@#a myślę bankowo złożone lusterka są a nie były
także japonia górą zamiast BLISa za(#&@li lusterko jak z łazienki i jest gites majonez
_________________ za 365 dni minie rok jak nie piję!
Auto: Superb AWX Pomógł: 5 razy Dołączył: 18 Wrz 2004 Posty: 2361 Skąd: Podkowa L.
Wysłany: 6 Marzec 2010
Steff napisał/a:
przejedz sie glonem on ma lusterka jak wachlarze ,jebniesz przechodnia i trup na miejscu
Teraz generalnie wkładają coraz większe lusterka. Nie ma już nowych aut z takimi wynalazkami jak w Vectrze B, czy Alfie 156... No a Outek ma z racji gabarytów jeszcze większe niż byle osobówka.
Dzis widzialem w 100licy 530d GT na .... taryfie
Zawsze mnie to ciekawilo po co komus kto jedzi na taryfie taka fura, nie dosc ze nowa to jeszcze komfortowa. Przeciez nie policzy sobie wiecej za kurs
Auto: jaszczomp Pomógł: 7 razy Dołączył: 23 Gru 2003 Posty: 11245 Skąd: Wielki Kac
Wysłany: 9 Marzec 2010
mr. fix it! napisał/a:
Dzis widzialem w 100licy 530d GT na .... taryfie
Zawsze mnie to ciekawilo po co komus kto jedzi na taryfie taka fura, nie dosc ze nowa to jeszcze komfortowa. Przeciez nie policzy sobie wiecej za kurs
zależy czy jezdzi w korporacji czy ma napis TAKSI na dachu
_________________ za 365 dni minie rok jak nie piję!
Auto: słabe bo na F Pomógł: 1 raz Dołączył: 18 Gru 2008 Posty: 452 Skąd: Warszawa
Wysłany: 10 Marzec 2010
Właściciel ELE Taxi z tego co kojaże, na niektórych swoich autach ma koguta normalnie:) Parę lat temu widziałem rzekomo jego Mercedesa E420CDI na taryfie:)
Właściciel ELE Taxi z tego co kojaże, na niektórych swoich autach ma koguta normalnie:) Parę lat temu widziałem rzekomo jego Mercedesa E420CDI na taryfie:)
Teraz ma obklejone w ELE TAXI i z kogute, swoje S 450 CDI L poliftowe.